neeth
- NeEth
About: Mostarci, mostarke, mostar, ljepote mostara...
Forum
| Index > Jel gelipo propao |
http://neeth.gelipo.com/forum/thread=1765
Posted 2007-11-26 09:07:34
mozda se nama cini da propada...al po statistikama svaki dan je sve vise registrovanih korisnika,mozda su to djeca al upravo radi njih stranica nece propast
Posted 2007-11-26 09:13:32
pa ja i govorim za nas... boli me briga sto ima 3000 regovanih egipcana i ove male djece... al evo svaki dan upadnem iz navike i pogledam na komunu sve neki balavci... evo sad pogledam jednu sliku iz albuma koji se zove 'stara vremena' a cura koja ga je uplodovala 95 godiste
Posted 2007-11-26 09:22:58
evo samo pogledajte sve ekipa sa neetha i gelipa sa pocetka se slaze da je ovo u kurcu... meni ne smeta niko od ove djece al kad zbog njih sa gelipa nickove brisu grga neno jopa mony perke markica marino... odmah me tuga neka hvata
Posted 2007-11-26 09:25:52
To je zato sto ovi 93. i manje god. komentiraju slike al vecina stranaca i starijih se dop preko poruka. Jim je jednom govorio. A daleko od toga da je stranica propala, samo tako izgleda.
Posted 2007-11-26 09:35:02
zmezga :
Nina :
Dolaze novije generacije, uvijek su dolazile zato ne treba praviti problem od toga
samo ono sto mi je cudno, odakle ih odjednom ovoliko ?!
bez uvrede ali koda su se poglupila ova djeca
Bar ja imam osjecaj da smo mi bili pametniji u njihovim godinama, koda su nam neke druge stvari bile prioriteti
samo ono sto mi je cudno, odakle ih odjednom ovoliko ?!bez uvrede ali koda su se poglupila ova djeca

Bar ja imam osjecaj da smo mi bili pametniji u njihovim godinama, koda su nam neke druge stvari bile prioriteti
pa jasta je
nie prije bilo kompjutera nego zavaljaj se u przinu kelje melje igraj i drama ti
Posted 2007-11-26 09:53:29
pa niste ni vi nesto starij...
propo jasta je tj djecurlija ga preuzela,isto i ja dolazim cisto iz navike koju sam na neethu stekao od samog pocetka neetha...
propo jasta je tj djecurlija ga preuzela,isto i ja dolazim cisto iz navike koju sam na neethu stekao od samog pocetka neetha...
Posted 2007-11-26 11:07:26
moje misljenje : jasta je
treba nesto uradit da se digne... neke nove opcije stavit
treba nesto uradit da se digne... neke nove opcije stavit

Posted 2007-11-26 11:09:25
http://gelipo.com/90304
evo vidi ovu sliku i raju koja ostavlja tu komentare, sve 96-97 godiste
mora propast gelipo
evo vidi ovu sliku i raju koja ostavlja tu komentare, sve 96-97 godiste
mora propast gelipo